sport


 

 
SGIF Fodbold - aktuelle nyheder
 

 

SGIF JULETRÆER klar til salg
Fra søndag 24. november fra kl. 10.00 - 15.30 kan du på Svenstrup stadion erhverve årets juletræ og samtidig støtte din klub, så vi sammen kan opretholde de mange aktiviteter inkl. deltagelse i stævner og fodboldrejser for både piger og drenge.
Salget fortsætter på stadion lørdag 30. november og søndag 1. december i samme tidsrum.       Fra fredag 6. december foregår salget dagligt kl. 13.00 - 17.00 fra SuperBrugsens butikstorv. Lørdage og søndage dog fra kl. 10.00 - 17.00. Salget slutter mandag 23. december med "oprydningsudsalg" og nedlukning. SGIF Juletræsfolket glæder sig til det kommende salg og håber på samme gode opbakning fra lokalområdet og ikke mindst medlemmerne som de foregående mange år. Desværre kan vi ikke hamle op med visse "kæders" dumpingpriser, da vi jo nødvendigvis skal skabe et vist overskud, så de mange frivillige til aktiviteten kan se et fornuftigt udbytte af anstrengelserne. Støt op om SGIF - køb årets juletræ i klubben. Tak.    
           

SGIF Julekalenderen - Søren Banjomus
Så er fodboldafdelingens traditionelle julekalender på gaden, og salget sker i hele november måned. I alt 2.700 kalendere er fordelt på 41 ruter i Svenstrup, Godthåb og Ellidshøj. Næsten 10 sælgere har allerede efter 10 dage meldt udsolgt, så salger tegner godt som sædvanligt. En stor foreløbig tak til sælgerne, hvis indsats er uundværlig for at vi kan lykkes med salget. Der forventes et samlet overskud på ca. 50.000 kr. til stor gavn og glæde for børne- og ungdomsfodbolden i SGIF.
Derfor - tag godt imod vores sælgere når de ringer på din dør og støt det frivillige idrætsarbejde i lokalområdet. På vegne af sælgerne - Axel Petersen, julekalenderadministrator. Mangler du evt. en kalender eller flere, kan Axel P. kontaktes på 20449482 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
 
 
Klubtøj - SPORT 24 Aalborg City, Bredegade 2, 9000 Aalborg
SVENSTRUP-GODTHÅB IF WEB-SHOP er nu tilgængelig for køb. Her i strarten er varesortimentet beskedent, men vi får lagt mere på i løbet af kort tid. Det er en fælles webshop primært rettet mod Fodbold og Håndbold, men alle kan købe via web-shoppen. 
Du finder vej til køb gennem shoppen via dette link http://aalborgcity.sport24klubshops.dk 
Evt. kontakt Axel P. på 2044 9482 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Læs evt. mere under menupunktet "Klubtøj"
.
 

  
 
 

 

Senest opdateret: Tirsdag, 19. november 2019 20:31