sport


 

 
SGIF Fodbold - aktuelle nyheder
 
Fodboldikonet Allan Simonsen kommer til SGIF Fodbold
Det er en stor fornøjelse at kunne annoncere en foredragsaften med det danske fodboldikon Allan Simonsen, der som den eneste dansker har vundet titlen som Året fodboldspiller i Europa i 1977.

Allan Simonsen vil bla. fortælle om sin karriere som spiller i ind- og udland, om det fantastiske landsholdseventyr i 1980´erne og andre spændende oplevelser i et langt fodboldliv.
Aftenen faciliteres af vores eget klubikon HP Rytter.

Arrangementet finder sted torsdag d. 19. september 2019 kl. 19.00 i Højvangshallens cafeteria. Dørene åbnes kl. 18:00. Der er kun et begrænset antal billetter ialt 150 stk.

Billetter købes on-line nedenfor som print-selv der tilsendes på mail. Billetter kan købes af alle. Er du SGIF medlem med et Conventus medlems-ID kan du anvendes dette ifm. købet. Billetter skal forevises ved indgang.
 
Klubtøj - SPORT 24 Aalborg City, Bredegade 2, 9000 Aalborg
SVENSTRUP-GODTHÅB IF WEB-SHOP er nu tilgængelig for køb. Her i strarten er varesortimentet beskedent, men vi får lagt mere på i løbet af kort tid. Det er en fælles webshop primært rettet mod Fodbold og Håndbold, men alle kan købe via web-shoppen. 
Du finder vej til køb gennem shoppen via dette link http://aalborgcity.sport24klubshops.dk 
Evt. kontakt Axel P. på 2044 9482 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Læs evt. mere under menupunktet "Klubtøj"
.
 

  
 
 

 

Senest opdateret: Søndag, 11. august 2019 13:15