sport


 

 
SGIF Fodbold - aktuelle nyheder
 

Invitation til REMA1000 Cup 2019. Læs mere her


Træning på græsbanerne
Selv om Aalborg kommune pr. 1/4 har frigivet banerne til klubbernes brug, er de langt fra klargjorte til fodboldspil. Banerne er særdeles ujævne og vanskelige at strege op. Vi forventer, at kommunen kommer over hele området med deres maskiner i uge 14, så banerne kan tages i brug til træning i løbet af uge 15 eller senest mandag 15/4. Uge 15 således også med træning på kunstgræs indtil andet meddeles. Hjemmesiden vil samtidig blive rettet til med træningstider. 

Standerhejsninger og træning på kunstgræs
Selv om vi kun er midt i januar måned, hersker der livlig aktivitet på vores kunstgræsbaneanlæg. I takt med at indendørstiden bliver mere og mere sporadisk, er en tur på kunstgræsanlægget et fantastisk supplement, selv om vejret kan drille lidt en gang imellem.
Fodboldudvalget har fastsat følgende officielle standerhejsningsmarkeringer:
  • Lørdag 2. februar kl. 10.30 for U12-U16 drrenge og U13-U16 piger
  • Lørdag 2. februar kl. 13.30 for U18 piger og kvinder, U19, senior og oldboys grupperne
  • Søndag 3. marts kl. 10.30 for U8-U12 piger og U8-U11 drenge
  • Lørdag 30. marts kl. 10.30 for U5/6 og U7 piger/drenge.
Forud for de anførte officielle starter, trænes der på kunstgræsanlægger fra uge 3. Træningsdage og tidspunkter kan ses under de enkelte grupper "Klubbens hold og trænere". Fodboldudvalget ser frem til en god sæson 2019 for alle grupper i legen med verdens bedste legetøj - fodbolden.
 

DBU Fodboldskole - giv Fodboldskole billet i gave
SGIF Fodbold holder traditionen i hævd med at afvikle DBU Fodboldskole. I 2019 bliver det i uge 32 fra mandag 5/8 - 9/8. Mangler du evt. ide til en gave til en fodboldspiller, kan en DBU Fodboldskolebillet være et super godt alternativ. Læs mere under menupunktet "DBU Fodboldskole" - eller klik her https://fodboldskole.dbu.dk

 
Klubtøj - SPORT 24 Aalborg City, Bredegade 2, 9000 Aalborg
SVENSTRUP-GODTHÅB IF WEB-SHOP er nu tilgængelig for køb. Her i strarten er varesortimentet beskedent, men vi får lagt mere på i løbet af kort tid. Det er en fælles webshop primært rettet mod Fodbold og Håndbold, men alle kan købe via web-shoppen. 
Du finder vej til køb gennem shoppen via dette link http://aalborgcity.sport24klubshops.dk 
Evt. kontakt Axel P. på 2044 9482 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Læs evt. mere under menupunktet "Klubtøj"
.
 

  
 
 

 

Senest opdateret: Torsdag, 04. april 2019 15:47