sport SGIF Fodbold - aktuelle nyheder
 

 

SIFA Påskeskrabere - udleveres nu
Så er SIFA Påskeskraberne på trapperne. Som vanligt skal alle bidrage med en beskeden opgave, nemlig at "sælge/køb selv" 10 stk. SIFA Påskeskrabere. Det er nødvendigt, at alle deltager i fælleskabet, så vi kan opretholde deltagelse i stævner og fodboldture i både indland og udland. Samtidig med indsatsen sikrer vi os et fortsat bidrag fra SIFA til de anførte stævner og ture. Fodboldudvalget ønsker god fornøjelse med håbet om en god gevinst.


DBU Fodboldskole - åben for tilmelding
Nu er der åbnet for tilmelding til årets DBU Fodboldskole. Det er efterhånden blevet til 25 år i SGIF regi ud af de 26 år fodboldskolen har været et super sommerferietilbud gennem DBU.
Du kan læse mere om DBU Fodboldskole og kontaktpersoner mv. under menuen "DBU Fodboldskole" - eller ved at klikke her og læse invitationen. God fornøjelse. 


Fodboldstarter 2018 - fortsat
Med klubbens nye unikke store kunstgræsbaneanlæg til rådighed, er der nu ikke længere behov for at udskyde igangsætningen af et nyt fodboldår på grund af baneforhold.
Fodboldåret 2018 er sparket igang og nu følger (man mødes ved klubhuset):
 
- Lørdag 3/3 kl. 10.30 for U8, U9, U10 og U11 drenge
- Lørdag 3/3 kl. 10.30 for pigegrupperne op til U16
- mandag 5/3 kl. 18.30 for U18 piger og Kvinder (træner/spiller sammen)
- lørdag 24/3 kl. 10.30 for U5/6 og U7 piger/drenge.
 
Efter lidt boldspil vil der være pølser og sodavand til spillerne.
Alle trænere og ledere ser frem til et stort fremmøde ved klubhuset og til lidt boldspil på kunstgræsanlægget. Andre interesserede er meget velkomne til at "hygge" med.
 
Få et samlet overblik over alle grupperne. KLIK HER. 
Velkommen til fodboldstart 2018. Fodboldudvalget 
 
                       
Kunstgræsanlægget indviet i vinterkulde
Lørdag 17. marts blev kunstgræsanlægget officielt indviet med maner. Rådmand for fritidsområdet, Mads Sølver, holdt tale på anlægget og klippede båndet, så de mange børne og ungdomsspillere kunne indtage banerne. Grundet bidende kulde trak de mange fremmødte herefter retur til klubhuset, hvor der blev holdt tale af fodboldformanden, DBU formand Jesper Møller og DBU Jylland Region 1 repræsentant Thomas Jensen, som sluttede med at overbringe fodboldformanden DBU Jyllands Hædersemblem.
Pølserne, kaffen og drikkevarerne var således omdirigeret fra baneanlægget til kluhuset. Tak for fremmødet, taler og gaver. Det var en stor dag for SGIF Fodbold. Tillyke.
 
 
 
Økonomien nåede sammen - Kommunen og Fonde støtter
Ud over den flotte donation til projektet på 1.000.000 kr. fra Den A. P. Møllerske Støttefond, er der modtaget støtte på 375.000 kr. fra Det Obelske Familiefond. Andre Fonde - Nordea-fonden, Spar Nord Fonden, Jutlander Bank og Lions Svenstrup - har tilsammen givet støtte på 145.000 kr. Aalborg kommune bidrager med 2.000.000 kr. og SGIF Fodbold har selv afsat 500.000 kr. til projektet. Kæmpe tak for de flotte donationer.
 
Erhvervslivet bidrager indtil nu med 127.000 kr. SuperBrugsen har bidraget med en flot donation på 50.000 kr. og Svenstrup Vognmandsforretning med 25.000 kr.  Derudover flotte støttebeløb fra Min Købmand i Godthåb, Rema 1000, POJ Consult ApS, N. O. Jensen A/S, Aalborg Stilladser A/S, VBM Laboratoriet A/S, J.Gamst Holding ApS og Le Chef. Flere bidragydere kan være på vej. Tusind tak for støtten.  

Private og medlemmer bidrager indtil nu med knap 140.000 kr.
Stor tak til alle private bidragydere samt de mange medlemsbidrag. Hvis der fortsat blandt medlemmerne med familie er nogen, som har overvejet at støtte projektet, men endnu ikke har fået trykket på "Send" knappen, er der tid endnu. Vi vil gerne helt i mål med indsamlingen, så der også kan blive til nye bolde mv., så det kommende fantastiske anlæg kan blive en oplevelse for alle vores medlemmer. Læs nedenstående om mulighederne for at give dit bidrag.
 
Hovedentreprenør og græsleverandør
I SGIF Fodbold er vi glade for, at A. Enggaard A/S er hovedentreprenør på den for klubben store investering. Vi har fået en særdeles god behandling og et ganske fordelagtigt tilbud, og samtidig en aftale med et firma, som har lavet adskillige kunstgræsbaneanlæg. Såvel A. Enggaard A/S som SGIF Fodbold vægter det lokale samarbejde højt.
Kunstgræstypen bliver en nyudviklet Field Turf type 360XL leveret af TF Sport & Fritid som underleverandør.
Samtidig med etablering af det unikke anlæg færdiggøres adgangsforhold med stianlæg med belysning. Endvidere en udvidelse af belysningen på parkeringsområdet og vendepladsen.  
 
  
Forenings-EL - er du "eniig" - så støt SGIF
Har du husket at få din bolig tilmeldt - også evt. sommerhus, naboer, venner, famile og mindre erhverv med et årsforbrug på under 100.000 kwt. Det vil skæppe godt i klubkassen. Gå til toppen og tilmeld dig NU. Vi skal have mange flere med end de nuværende ca. 150 husstande. På forhånd tak - mange bække små osv....
 
 
SGIF Shoppen
Klubtøj kan bestilles via SGIF Shoppen. Læs og se mere under menupunktet. I løbet af foråret 2018 kommer der en WEB Shop løsning, så du selv kan bestille og afhente eller få leveret.
 

  

 

 

Senest opdateret: Onsdag, 28. marts 2018 11:43