sport


 

 
SGIF Fodbold - aktuelle nyheder
 

Klubtøj - Intersport Sportdress bliver til SPORT 24 - midlertidig købsløsning
Vores leverandør af klubtøj og udstyr skifter navn pr. 1/10 fra Intersport til SPORT 24. Det kan drille lidt i en kort periode med bestilling af varer via netbutikken. Om der samtidig bliver en lille korrektion af selve "klubdragten" er ikke endeligt afklaret. Vi forventer siden på plads i løbet af 2 uger. Desværre går der lidt længere tid. Kontakt Axel P. på 2044 9482 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for køb.

Fodboldstart efter sommerpausen (se "Klubbens hold og trænere")
Hjemmesiden er nu næsten tilrettet i forhold til efterårets gruppenavne mv. Især i børne- og ungdomsgrupperne mangler der dog nogle justeringer af trænere og ledere. Det forventes at være afklaret ca. 1/8.
 

Formandsskifte i SGIF Fodbold                                                                                        Som tidligere varslet ville et formandsskifte i fodboldafdelingen angiveligt komme på tale inden sommerpausen. Fodboldudvalget har på sit udvalgsmøde 23/4 besluttet, at skiftet sker med virkning fra 1. maj 2018, hvor Claus Tommerup Sørensen tager formandskasketten. Axel P. fortsætter indtil videre med ansvaret for en række andre områder som hidtil. Læs mere her.

 

 
             
Kunstgræsanlægget indviet i vinterkulde
Lørdag 17. marts blev kunstgræsanlægget officielt indviet med maner. Rådmand for fritidsområdet, Mads Sølver, holdt tale på anlægget og klippede båndet, så de mange børne og ungdomsspillere kunne indtage banerne. Grundet bidende kulde trak de mange fremmødte herefter retur til klubhuset, hvor der blev holdt tale af fodboldformanden, DBU formand Jesper Møller og DBU Jylland Region 1 repræsentant Thomas Jensen, som sluttede med at overbringe fodboldformanden DBU Jyllands Hædersemblem.
Pølserne, kaffen og drikkevarerne var således omdirigeret fra baneanlægget til kluhuset. Tak for fremmødet, taler og gaver. Det var en stor dag for SGIF Fodbold. Tillykke.
 
 
 
Økonomien nåede sammen - Kommunen og Fonde støtter
Ud over den flotte donation til projektet på 1.000.000 kr. fra Den A. P. Møllerske Støttefond, er der modtaget støtte på 375.000 kr. fra Det Obelske Familiefond. Andre Fonde - Nordea-fonden, Spar Nord Fonden, Jutlander Bank og Lions Svenstrup - har tilsammen givet støtte på 145.000 kr. Aalborg kommune bidrager med 2.000.000 kr. og SGIF Fodbold har selv afsat 500.000 kr. til projektet. Kæmpe tak for de flotte donationer.
 
Erhvervslivet bidrager indtil nu med 127.000 kr. SuperBrugsen har bidraget med en flot donation på 50.000 kr. og Svenstrup Vognmandsforretning med 25.000 kr.  Derudover flotte støttebeløb fra Min Købmand i Godthåb, Rema 1000, POJ Consult ApS, N. O. Jensen A/S, Aalborg Stilladser A/S, VBM Laboratoriet A/S, J.Gamst Holding ApS og Le Chef. Flere bidragydere kan være på vej. Tusind tak for støtten.  

Private og medlemmer bidrager indtil nu med knap 140.000 kr.
Stor tak til alle private bidragydere samt de mange medlemsbidrag. Hvis der fortsat blandt medlemmerne med familie er nogen, som har overvejet at støtte projektet, men endnu ikke har fået trykket på "Send" knappen, er der tid endnu. Vi vil gerne helt i mål med indsamlingen, så der også kan blive til nye bolde mv., så det kommende fantastiske anlæg kan blive en oplevelse for alle vores medlemmer. Læs nedenstående om mulighederne for at give dit bidrag.
 
Hovedentreprenør og græsleverandør
I SGIF Fodbold er vi glade for, at A. Enggaard A/S er hovedentreprenør på den for klubben store investering. Vi har fået en særdeles god behandling og et ganske fordelagtigt tilbud, og samtidig en aftale med et firma, som har lavet adskillige kunstgræsbaneanlæg. Såvel A. Enggaard A/S som SGIF Fodbold vægter det lokale samarbejde højt.
Kunstgræstypen bliver en nyudviklet Field Turf type 360XL leveret af TF Sport & Fritid som underleverandør.
Samtidig med etablering af det unikke anlæg færdiggøres adgangsforhold med stianlæg med belysning. Endvidere en udvidelse af belysningen på parkeringsområdet og vendepladsen.  
 
  
Forenings-EL - er du "eniig" - så støt SGIF
Har du husket at få din bolig tilmeldt - også evt. sommerhus, naboer, venner, famile og mindre erhverv med et årsforbrug på under 100.000 kwt. Det vil skæppe godt i klubkassen. Tilmeld dig nedenfor NU. Vi skal have mange flere med end de nuværende ca. 150 husstande. På forhånd tak - mange bække små osv....
 
 
SGIF Shoppen
Klubtøj kan bestilles via SGIF Shoppen. Læs og se mere under menupunktet "Klubtøj".
 

  

 

 

Senest opdateret: Mandag, 08. oktober 2018 11:08