sport


 

Udskriv

Klubtøj. Køb det i webshoppen


Kære medlemmer


OBS: Pr. 1. oktober 2018 skifter vores samarbejdspartner Intersport navn til SPORT 24, Sportdress Aalborg City. Det betyder, at der lige kan gå en måneds tid, hvor webshoppen ikke er tilgængelig. Det eneste som ændres er logo fra Intersport til SPORT 24. Sortiment er uændret. Ved evt. ændring (f.eks. model udgår) vil det blive varslet 3 mdr. i forvejen. Straks vi har webshoppen klar igen, vil det blive meddelt her. Er der en ordre, som er tidskritisk, så kontakt Axel Petersen på mobil 2044 9482 eller angiv ordren i mail til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   


Det er nu muligt at købe forskelligt lækkert klubtøj og andet udstyr fra Hummel gennem vores web-shop. Alt sammen med bl.a. Intersport Sportdress logo, SGIF logo og eget navnetryk. Udvalget er udvidet en smule i samarbejde med håndbold.

Web-shoppen afløser den gamle bestilling via papirudgave.

 

Du kan vælge at få tøjet tilsendt mod et gebyr, eller selv hente det i butikken. Priserne er ganske rimelige, og med dit køb støtter du også klubben som hidtil.


Sammen med INTERSPORT , Sportdress, Bredegade 2, Aalborg har vi lavet en web-shop (klik herpå). Brug "SGIF-Fodbold" som både brugernavn og password. Husk stavemåde som anført (store og små bogstaver). 

Når du er inde på siden, kan du se sortimentet. Ved at klikke på billedet af den enkelte del, får du lidt info og også hvad der er med i prisen af tryk. 


Det er også muligt at se og prøve noget af tøjet i kantinen, inden du bestiller.

 

God fornøjelse - Fodboldudvalget

Senest opdateret: Torsdag, 01. november 2018 14:59