sport


 

Udskriv

Køb klubtøj gennem web-shoppen


Kære medlemmer og andre interesserede


I samarbejde med SPORT 24 Aalborg City, Bredegade 2, Aalborg har SGIF en web-shop side http://aalborgcity.sport24klubshops.dk

Web-shoppen er en fælles klubshop, som alle medlemmer kan handle gennem. Shoppen administreres af Fodbold og Håndbold.  


I web-shoppen er det muligt at købe forskelligt klubtøj og andet udstyr fra Hummel og andre. Alt sammen med bl.a. Sport 24 logo, SGIF klublogo og  navnetryk efter eget valg. Udvalget er udvidet og der kommer mere til hen ad vejen - også tilbud fra Sport 24 Aalborg City.


Når du er inde på siden og klikker på SVENSTRUP-GODTHÅB IF, kan du se sortimentet. Ved at klikke på billedet af den enkelte del, får du lidt info og også hvad der er med i prisen af tryk. Du vælger størrelse og tryk mv.


Du kan vælge at få tøjet tilsendt mod et gebyr, eller selv hente det i butikken. Priserne er ganske rimelige, og med dit køb støtter du klubben som hidtil. 


Det er også muligt at se og prøve noget af tøjet i kantinen, inden du bestiller. Vi forventer at have de fleste produkter i salgsmontren. 


Ved spørgsmål kontakt Axel Petersen på 2044 9482 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  (om fodbold) eller

Rene Søholm på 2157 5788 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. (om håndbold) 

God fornøjelse - web-shop administrationen

Senest opdateret: Søndag, 17. marts 2019 21:49