sport


 

 
SGIF Fodbold - aktuelle nyheder
 


Fodboldstart med respekt af CORONA regler 
Så ruller fodbolden igen fra 18. maj. Der vil dog alene blive trænet indtil sommerpausen, idet alle turneringer og stævner er annulleret. På grund af diverse restriktioner er træningen beklageligvis ikke helt på de samme tidspunkter som før Corana nedlukningen. Ej heller træningsbanen er nødvendigvis den samme til begge ugens træninger. Håber I finder rundt til jeres rette grupper.

Da oversigterne med træningstid og baneplacering ikke umiddelbart kan lægges på hjemmesiden, bedes I ved tvivl rette henvendelse til jeres træner for opklaring. Evt. nye spillere bedes ligeledes se på menuen "Klubbens hold og trænere" for at finde vej til rette gruppe. Alternativt kontakt klubbens ledelse. Vi håber reglerne lempes yderligere fra 8. juni, så vi kommer meget tæt på normal fodboldaktivitet de sidste 3 uger før sommerpausen.  

SIDSTE officielle SÆSONSTART I foråret 2020 - for  U5/6 pi./dr., U7 drenge, U7/8 piger og U9/10 piger er annulleret. Grupperne deltager dog i CORONA træningen fra i dag.

Trænere og ledere samt træningstider og træningsdage vil blive opdateret under de enkelte grupper i sommerpausen. HUSK - al fodboldungdom skifter U-betegnelse i sommerpausen. F.eks U10 bliver til U11 osv.
Velkommen/på gensyn til SGIF Fodbold.
 
 
Klubtøj - SPORT 24 Aalborg City, Bredegade 2, 9000 Aalborg
SVENSTRUP-GODTHÅB IF WEB-SHOP er nu tilgængelig for køb. Her i strarten er varesortimentet beskedent, men vi får lagt mere på i løbet af kort tid. Det er en fælles webshop primært rettet mod Fodbold og Håndbold, men alle kan købe via web-shoppen. 
Du finder vej til køb gennem shoppen via dette link http://aalborgcity.sport24klubshops.dk 
Evt. kontakt Axel P. på 2044 9482 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Læs evt. mere under menupunktet "Klubtøj"
.
 

  
 
 

 

Senest opdateret: Tirsdag, 02. juni 2020 21:42