sport


 

Om at være medlem Udskriv

Vi er utroligt glade for, at du vil være med i fællesskabet i SGIF Håndbold!

SGIF Håndbold er en frivillig forening. Det vil sige at vi alle gør det her fordi, vi synes det er sjovt og værdifuldt at bruge tid på. For vores egen, for vores børns og for dine børns skyld.

SGIF Håndbold bygger på sociale værdier, hvor fællesskabet løfter i flok.

Det forudsætter at alle medlemmer bidrager og giver en hånd med i stort og småt. Det kan være i udvalg, det kan være i kantinen, det kan være fundraising-aktiviteter, det kan være som træner, det kan være som chauffør til udekampe, det kan være at passe dommerbordet - der er opgaver nok!

Vi forventer at du som medlem også tager din tørn. Kontingentet dækker kun udstyr og faciliteter, det dækker ikke arbejdstimer. Så alle medlemmer (og/eller deres forældre) forventes i løbet af en sæson, at tage mindst et par tjanser.

Alle klubbens hold har en holdkoordinator, der hjælper med at styre opgaverne og sikrer, at alle får mulighed for at hjælpe til.

Du er også meget velkommen til at kontakte trænere og andre frivillige (Kontaktpersoner), hvis du vil vide mere om at være en del af vores frivillige fællesskab - vi har plads til alle :-)

Velkommen i fællesskabet, vi glæder os til at skabe værdi for og med dig!

 

Håndboldglade hilsener fra hele SGIF HåndboldSenest opdateret: Tirsdag, 26. februar 2019 22:47